Algemene voorwaarden

Deze Algemene Verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties via de website van Madame She She met betrekking tot de op de website (www.madamesheshe.be) aangeboden producten.

De website www.madamesheshe.be is eigendom van en wordt beheerd door Madame She She eenmanszaak, Nieuwewijkstraat, 9000 Gent, met ondernemingsnummer 0846.046.965, die optreedt als verkoper van de producten.

Door een bestelling te plaatsen op www.madamesheshe.be aanvaardt u deze 'Verkoopvoorwaarden' volledig en zonder voorbehoud. De Verkoper behoudt zich het recht voor de Verkoopsvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. Eventuele wijzigingen in de Verkoopsvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na de datum van wijziging worden geplaatst.

Wij raden u aan een kopie van deze Verkoopsvoorwaarden af te printen of op uw harde schijf op te slaan wanneer u beslist om een bestelling te plaatsen via www.madamesheshe.be.

Algemene voorwaarden in het kort
  • Door een van onze producten te bestellen, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden.
  • Door een bestelling te plaatsen bij Madame She she, garandeert u dat u ten minste 18 jaar oud bent of je hebt toestemming van je ouders om bij ons te kopen.
  • Alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt of die wij verkrijgen, wordt behandeld door Madame She She als verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie.
  • Gebeurtenissen buiten het beheer van Madame SheShe wordt als overmacht beschouwd. Wij behouden ons het recht voor om informatie zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.